header logo

O nama

S Vama dijelimo svoja znanja i spoznaje kako biste i Vi pronašli
put prema svjesnom, radosnom i strastvenom životu.

Ukratko o osnivačici

Hej! Zovem se Ivana...

Osnove Ženskih Krugova i Povezanosti s Djetinjstvom

San o ženskim krugovima proizašao je iz mog djetinjstva kada sam promatrajući žene iz obitelji kako zajedno stvaraju osjećala povezanost, pripadnost, i lepršavu lakoću. U današnjem suvremenom dobu, ta želja za njegovanjem ženstvenosti i stvaranjem svog plemena postala je iznimno važna. U tim krugovima vidim priliku za rast, podršku i zajedništvo među ženama te priliku za stvaranje nježnijeg svijeta. Svijeta u kojem ljudi jedni u drugima vide saveznike, prijatelje i podršku.

Inspiracija Majke Zemlje i Posvećenost Duhovnoj Evoluciji

Majka Zemlja je moja velika Učiteljica od koje dobivam inspiraciju kako njegovati sebe i druge. Uči me o povezanosti te koliko je to važno za mene. Koliko je važno zahvaliti, poštivati, skrbiti. Moj život posvećen je obitelji, osobnom razvoju i duhovnoj evoluciji. Svakodnevno odvajam vrijeme za sebe kako bih imala dobru ravnotežu između vanjskog i unutanjeg svijeta.

Yoga kao Način Života i Transformacije

Yoga nije samo fizička vježba na prostirci; to je način života. Ova drevna praksa transformirala je moj život na sve načine. Iako nisam nikada bila osoba koja osuđuje, danas sam to još i manje. Gledam na život široko i duboko i ne preferiram ograničenja koja drušvo nameće.

Moje edukacije priznate su od Yoga Alliance-a, svjetski priznatog udruženja te sam prema tome E-500h Yoga Teacher. Nakon toga učenje ne prestaje jer sve teme oko duhovnosti, psihologije i tijela su tako zanimljive za mene i tako su isprepletene.

Veganstvo, Zdrav Život i Vrtlarenje za Očuvanje Prirode

Hranim se veganski i zdravo. Iako je vrtlarenje isto jedna moja velika ljubav, trenutno ne nalazim previše vremena za to. Moja misija je prenošenje drugima o svjesnom odnosu prema prirodi, podcrtavajući važnost čuvanja zdrave prirode koja hrani i podržava sve nas. 

Kako to radim? Primjerom i dijeljenjem svoje vizije.

Vizija Sretnih, Magičnih Žena

Moja vizija žena koje su sretne, magične i zadovoljne te žive s lakoćom. Ova vizija postaje stvarnost kroz radionice i retreatove gdje potičem žene da žive ispunjeno, podržavajući jedna drugu na putu prema sreći i zadovoljstvu. Cilj je integrirati te vrijednosti u svakodnevni život. Cilj je proširiti svoje veselje, svoju cjelovitost na društvo te doprinijeti stvaranju Novog Doba.

S Ivanom Čovo, Yoga Balance Way postaje putokaz prema plesu duše i života u skladu.

Upoznajte nas

Gradimo balans zajedno

Individualni treninzi

Vinyasa i Yin yoga

Razni programi

Tematske radionice

Naši programi

Vodimo Vas u svjesnost

S Vama dijelimo svoja znanja i spoznaje kako biste i Vi pronašli put prema svjesnom, radosnom i strastvenom životu. Kroz naše programe vodimo Vas
u sadašnji trenutak.

Osim redovnih satova Vinyasa Yoge i Yin Yoge, nudimo i sljedeće programe:

Yoga retreat

Transformirajući bijeg za buđenje snova i autentičnosti u predivnom utočištu.

Yoga za lice

Unikatna ljepota iznutra i izvana: svjesnost o sebi kroz njegujući pristup jogi.

Korporativna yoga

Unutarnji mir u poslovnom svijetu: ravnoteža, dobrobit i produktivnost kroz yogu.

yoga za trudnice

Yoga za trudnice

Sigurno utočište za trudnice, potičući vezu s vlastitim čudom života.

Individualni yoga satovi

Osobni wellness s privatnim učiteljem, čak i tijekom odmora. Iskusite jedinstveno vođenje.

Tematske radionice

Duboko uranjanje u jogu, samoproučavanje i holistički život uz podršku zajednice.

Učiteljski yoga trening

Duboko uronite u jogu, uz akreditiranu obuku za njegu budućih instruktora.

Image

O našim programima

Posvećeni smo prema uspostavljanju ravnoteže duha i tijela

Svi programi provode se s ljubavlju i posvećenosti prema uspostavljanju ravnoteže duha i tijela koji će Vam omogućiti zdraviji i ispunjeniji život.

Pritom izdvajamo nama najdraži Yoga retreat program na kojem smo svjedoci brojnih transformacija polaznika koji se bude iz života kojima upravljaju nesvjesne navike, te nakon kojeg napokon počinju živjeti svoj san.

U ubrzanom ritmu svakodnevnice, mi pronalazimo vrijeme za sebe, vrijeme da zastanemo, osvijestimo i transformiramo sve što više ne služi našem životu… I u trenutku povratka u svakodnevni život mi spremno počinjemo iznova i stvaramo svoj mikro svijet i svoje okruženje s kojim rezoniramo.

Strastveno zagovaramo veganski način života koji nas potiče da skinemo koprenu iluzije društva koje smatra da je čovjek iznad prirode.

Kontakt forma

Javite nam se

Molimo vas ispunite potrebna polja informacijama i mi ćemo odgovoriti na vaš upit što je prije moguće. Vaše informacije se neće koristiti u nikakve druge svrhe.