header logo

Upoznajte se s našim tečajevima...

S Vama dijelimo svoja znanja i spoznaje kako biste i Vi pronašli
put prema svjesnom, radosnom i strastvenom životu.

Redovni yoga satovi

Vrste Yoge koje prakticiramo

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga je stil yoga prakse koji usklađuje pokret i dah. U dinamičnom sinkroniziranom slijedu usklađenih pokreta i kontroliranog disanja dolazimo do točke koncentracije koja nam omogućuje potpunu ravnotežu. Asana sekvence pokreta pridonose izdržljivosti i dubokoj smirenosti pa je ovaj oblik yoge često nazivan meditacijom u pokretu. Jedna od najpoznatijih vježbi Vinyasa yoge je Pozdrav suncu (Surya Namaskar). Asane se mogu kombinirati u raznovrsnim kreativnim sekvencama, a Vinyasa omogućuje i usklađeno povezivanje različitih grupa tehnika poput pranayame, meditacije i drugih vrsta yoge u jednu cjelinu.

Osnažite svoj duh kroz kontrolirani slijed pokreta i daha te pronađite svoj unutarnji mir u ovoj jedinstvenoj i drevnoj yoga praksi.

Yin Yoga

Živim ispunjenim životom, posvećena sam svojoj obitelji i samoj sebi. Smatram da je nužno odvojiti vrijeme za sebe i biti sam, jer je to način na koji dolazimo do duhovne ravnoteže, te ujedno stvaramo kvalitetnije odnose s okolinom. Volim se družiti, a osim yoge, vodim zdrav život i hranim se veganski. Vrtlarim i komuniciram s biljkama od kojih svakodnevno učim o davanju i primanju.

Yogom se bavim već deset godina, a završila sam razne edukacije te stekla nekoliko diploma na svjetski priznatom udruženju Yoga Alliance. Podučavam Vinyasa yogu, Yin yogu, Multy-Style yogu individualno i u grupama. Moja je misija pomoći drugima u osvještavanju važnosti zdrave prirode koju trebamo čuvati. Majka Zemlja koja nas hrani i podržava, ona je koja nam daje snagu i inspiraciju.

Ako i Vi želite ispunjeniji život pridružite nam se u Yoga Balance!

Multystyle Yoga

U Yoga Balance nudimo i tematski posložene satove yoge. Tematske cjeline uključuju određene dijelove tijela, energetske centre ili čakre, godišnja doba i slično. Da bi svaka pojedinačna tema bila zadovoljena, dodajemo razne stilove yoga praksi i drugih praksi koje pružaju optimalnu dobrobit pojedinca.

Pridružite nam se i istražite vlastite granice i mogućnosti uz kombinirane vježbe i prakse koje će Vam omogućiti ispunjeniji život!

Yoga za lice

Yoga za lice je skup praksi koje osnažuju mišiće dajući pritom puniji izgled lica, te istežu mišiće i fasciju i daju simetričnu duljinu lica. Pritom mišići, kojih na licu imamo čak 57, izlaze iz stanja tenzije i opuštaju se. Na taj način utječemo na bore koje omekšavaju ili nestaju. Vježbama, masažom i akupresurom djelujemo i na cirkulaciju, limfu te na akupresurne točke koje nam pomažu osvijestiti i opustiti tenzije, kako fizičke tako i one emocionalne.

Yoga za lice kombinacija je akupresurnih tehnika i osnova yoge koje ujedno nude prirodan i učinkovit način da održite svoju kožu elastičnom i očuvate blistav ten.

Online i offline paketi

Paketi uskoro dostupni!

* Kupovinom S, M, L ili XL paketa redovnih yoga satova možete birati više vrsta Yoge koju želite prakticirati.

* Broj dolazaka ograničen je veličinom paketa, a njihov period trajanja je 30 dana. Vrijedi samo za jednu osobu.