header logo

Yoga Retreat, Nadolazeći retreatovi

SHAKTI YOGA RETREAT, by Vanja i Ivana, Iž - Program

Poveži se s trenutkom i zagrli težnju prema radosti.

Draga Ti,
Sjedni s nama u krug, i kroz mekani udah otvori u svom tijelu prostor za primanje podrške,
dopuštajući već idućem izdahu da odnese svu užurbanost, moranja i trebanja.
Dođi i zauzmi svoje mjesto u krugu žena.


S radošću te pozivamo da nam se pridružiš na Shakti yoga retreat-u čiji je bogat program s pažnjom osmišljen kako bi ti pomogao u transformaciji uvjerenja, povezivanju sa sobom i kreiranju života u skladu s tvojom ženskom prirodom.


Shakti je beskonačna božanska energija koja teče kroz sve nas, ona stvara, ona hrani, ona je divlja i snažna. Ali ponekad, uslijed načina života, stresa i svakodnevnih obaveza ona postaje uspavana i zatomljena.


Ako osjećaš da si se zatvorila, da su tvoji zidovi postali i suviše visoki, da si se udaljila od sebe i da si ponijela previše odgovornosti i očekivanja na svojim ramenima – ovo je mjesto za tebe…
Ako si spremna otvoriti se, zaroniti u svoje dubine, uživati i istraživati, iscjeljivati i ljubiti svoje rane, a potom zaplesati s kaosom, biti ranjiva i senzualna, čvrsto grleći sve ono što jesi – tu smo da te podržimo…

Ženski krug siguran je i topao prostor u kojem se povezujemo jedna s drugom. Kroz prisutnost i podršku držimo jedna drugu za ruku na putu pronalaska sebe. Krug je to u koji nakon dugo vremena sjedaš točno onakva kakva jesi, bez maske, bez uloge i bez straha. Mekana, spremna osvijestiti svoje potrebe i osluhnuti se.


Zajedno stvaramo prostor u kojem u svom tempu i na svoj način možeš istražiti koje dijelove sebe si ugušila, koje si umanjila, koji nisu prihvatljivi pa si ih sakrila? I plesati ćemo i hodati i trčati slobodne putem otvaranja, divljine, ženstvenosti i autentičnosti,…


Okružene prirodom, podržane yogom i sigurnošću grupe imamo priliku dotaknuti svoju esenciju.
Vratiti se svojoj biti, promijeniti se, pokrenuti uspavane potencijale i otvoriti se drugačijem životu. Životu u skladu sa sobom.

Dobrodošla k sebi!

Što možeš očekivati na ovom retreatu: 

 

  • Program uskoro dostupan

  • Yoga

  • Ženski krug

Gdje se nalazimo?

 

  • Hotel Korinjak, Otok Iž, Zadarsko-kninska županija, Hrvatska, Europska Unija

Cijena:

 

  • Early bird 890,00 EUR (vrijedi za uplatu depozita do kraja ožujka)

  • Regularna cijena 940,00 EUR


Nepovratni depozit u iznosu od 400,00 EUR, preostali iznos plaća se gotovinom po dolasku u hotel.

Veselimo se susretu,
Vanja & Ivana

Yoga Balance Way Retreat Otok Iž

Kontakt forma

Javite nam se

Molimo vas ispunite potrebna polja informacijama i mi ćemo odgovoriti na vaš upit što je prije moguće. Vaše informacije se neće koristiti u nikakve druge svrhe.