header logo

Radionica Ženska Mudrost – Cikličnost žene – Sinj

Original price was: 70,00 €.Current price is: 40,00 €.

Pozivam te da živiš svoju mudrost🌹

🌙
Zaboravile smo živjeti u skladu s VLASTITOM PRIRODOM zbog raznih društvenih normi.
Iz neznanja smo prihvatile da žena mora svaki dan jednako raditi, ponašati se, jesti, spavati bez obzira u kojoj je fazi svog 🩸 MENSTRUALNOG CIKLUSA. Ne poznajući ženski princip, živimo u muškom koji je potpuno drugačiji. Nije negativan, ali nije pogodan za žene.
Tijelo nas neprestano podsjeća na to šaljući nam signale u obliku bolnih menstruacija, depresije, snažnih PMS-ova, neplodnosti i raznih disbalansa, teškog razdoblja menopauze, “burnouta” itd.

🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

Tijelo šalje poruku: TI JESI PRIRODA; ciklična si poput mjeseca, godišnjih doba te svega što postoji u prirodi. Ti si davateljica života koja kreira što god želi onda kada je u skladu sama sam sobom. Dozvoli si promjenjivost, periode u kojima nisi u operativnom stanju te na raspolaganju svima. Jer baš tada daješ sebi i svijetu ono najbolje, svoj biser. Prerano otvorena školjka ne daje bisere, i njoj je potrebno vrijeme da skupi sve ono što ima, i loše i dobro, te sjedini sva svoja iskustva sve u biser.

🌹🌹🌹

Sada je došlo vrijeme da se prisjetimo onog što smo je padalo u zaborav već generacijama.
Diljem svijeta žene se okupljaju i grade novi svijet. Okupimo se i mi. Budimo ONE koje će prekinuti neznanje i koje će učiniti da mi, naše kćeri i sve one koje će doći poslije žive bolje od naših majki, baka i svih pretkinja koje žive sada kroz nas.

Svaka promjena kreće osvještavanjem. Neka naša ŽENSKA MUDROST krene upravo na ovoj radionici.

Veselim se podijeliti znanje koje već dugo usvajam i integriram u svom životu.

📍Yoga Balance, Bazana 11, Sinj
04.05. & 25.05. od 17h do 19h
💰70€ oba dana ➡ Early Bird 60€ (za uplate do 24.04.)